Functie
- Bakken van verschillende soorten broden in een industriële broodbakkerij
- Bedienen van machines, inclusief volautomatische lijn 1 met bandoven en traditionele lijn 2
- Kennis van grondstoffen en dosering
- Zorgen voor topkwaliteit in een schone en hygiënische omgeving
- Stressbestendigheid en respecteren van hygiënevoorschriften
- Bereidheid om zich te blijven ontwikkelen in broodproductie en bijbehorende installaties
Jouw profiel
- Bakkersopleiding of vergelijkbare ervaring vereist, met een sterke passie voor het werk
- Grondige kennis van broodproducten en grondstoffen
- Bekwaamheid in het bedienen van industriële bakmachines
- Stressbestendigheid en vermogen om te werken in een volcontinu systeem
- Bereidheid om dag- en nachtshifts, evenals weekendbeurten, te werken
- Sterke passie voor bakkerswerk en productiekwaliteit
- Naleving van hygiënevoorschriften in de voedingssector
-
Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
-
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
-
Het deeg bewaren en de brood- en banketwaren verpakken
-
Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...)
-
Goederen en producten ontvangen
De levering controleren
-
Brood- en banketwaren in de etalage of op de toonbank uitstallen
-
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
-
Klanten informeren over de producten
Producten verkopen
-
Voedingswaren bereiden: Suikerwaren
-
Voedingswaren bereiden: Chocolade
-
Voedingswaren bereiden: Speciaal brood (regionale specialiteiten, brood op grootmoeders wijze, ...)
-
Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven
De gisting controleren
-
Voedingswaren bereiden: IJs, sorbets
-
Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...)
-
Voedingswaren bereiden: Traiteurschotels (pizza's, quiches, sandwiches, ...)
-
Voedingswaren bereiden: Gebakjes
-
Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg
Het deeg mengen, kneden en uitrollen
-
Voedingswaren bereiden: Belegde broodjes
-
De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
-
De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
-
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
Aanbod
- Werken in een volcontinu systeem met afwisselende dag- en nachtshifts, en weekendbeurten
- Groeiend en gezond bedrijf met inspirerende collega's
- Productie van kwaliteitsbrood in een vriendelijke sfeer
- Flexibel werkschema en marktconforme beloning
- Deel uitmaken van een traditie van smaak en innovatie
Solliciteren
Torben Hugelier
051 499 800
tielt@go4jobs.be